Beoordelingen

9,2
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,4
Comfort
9,2
Locatie accommodatie
8,7
Faciliteiten
9,2
Personeel
9,4
Waar voor uw geld
9,3

Beoordelingen

    Famile de Swart
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    5 mei 2018
    Aankomst en vertrek verliep rommelig. Wellicht komt dit omdat ik 1 uur voor aankomst had geboekt. Binnen de mogelijkheden goed opgelost.
    Ligging en ambiance van de locatie is super. Locatie is schoon e heel verzorgd.
    Sjaak
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    3 april 2018

    Goed voor een kort verblijf.

    Het bed ( ik ben 1.95m, bed is te klein)
    De rust ( behoudens de kerkklokken om 06.00), goed ontbijt.
    Inez
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    1 maart 2018

    Het was weer een fijn verblijf. Volgende keer weer.

    Huiselijke sfeer, kamers netjes en schoon, ontbijt prima. Voorzieningen prima.
    Steve
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    17 februari 2018

    Heerlijk genieten van winterse rust en stilte.

    Niets. Voor ons was het prima zo.
    Heerlijk rustig gelegen in een klein dorpje. Mooie gerestaureerde hoeve met 6 kamers. Fijne kamer met apart slaapgedeelte voor kind. Correct ontbijt met heerlijk brood, kaas, vlees en verschillende confituren. Lekker bio fruitsap en goede koffie. Mooie gemeenschappelijke eet/zitruimte met open haard en frigo alsook koffie-en theezetfaciliteiten. Charmante gastheer en zeer vriendelijke dame die dagelijks komt helpen. Streek vol charmante dorpjes en goede restaurants en de prachtige stad Strasbourg bereik je na 40' rijden. Ideaal om enkele dagen tot rust te komen en de streek te verkennen....
    John
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    5 september 2017

    Mooi vriendelijk verblijf.

    Dat om 6 uur 's morgens de klokken van de kerk naast je kamer 10 minuten gaan luiden.
    Prachtig mooi gerestaureerd. Vriendelijke mensen en huiselijke sfeer.
    trudie
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    23 augustus 2017

    Top

    Niets
    Hele vriendelijke gastheer en een super B&B
    Willem
    be

    Beoordelingsscore

    7,9
    20 augustus 2017
    Omgeving is dramatisch
    Vriendelijke uitbater.
    Robert
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    16 augustus 2017

    Prima plek en een goede sfeer!

    Gastvrij en zeer gemoedelijke sfeer
    Jan
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    15 augustus 2017

    Goed

    Niets
    Kamer en eigen terras
    Elise Bergman
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    12 augustus 2017

    Prachtig verblijf met een zeer vriendelijke eigenaar,.aan te bevelen!!

    Het bed was te hard voor mij en schrok me dood toen de kerk klokken gingen luiden om 6 uur en niet zo zachtjes ook dat is wel handig om te weten.
    De prachtige omgeving. Een prachtig mooie verbouwde boerderij.Er word goed voor je gezorgd ook het ontbijt is uitgebreid en de kamers zijn verzorgd.
    Niels Hartland
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    9 augustus 2017

    Aanrader. Lieflijk hotel in oude boerderij

    Prachtig hotel in een oude boerderij. Mooi, rustig klein dorpje. Genoeg te doen in de omgeving
    be

    Beoordelingsscore

    10
    29 juli 2017

    Ontspannend

    Niet van toepassing
    Het karakter en de vriendelijke ontvangst + volledige uitleg over de site
    Simon
    ca

    Beoordelingsscore

    9,6
    12 mei 2018
    Gorgeous property. That is outside, inside, the room, breakfast area.... . The place Feels very homey and has a lot of charm. I think we had the best room, the decoration, large glass door opening to the patio... But, may be even more important than all of the above was the personal greeting and subsequent contacts that I had with the owners. Starting from the smiling lady who handed me the key. I would not put this in the negative section. But with all the fantastic points above, as good as the breakfast was, a little bit more punch to it, would make it just heavenly. I thank my host.
    Anita
    gb

    Beoordelingsscore

    7,5
    5 mei 2018

    A delightful stay in an interesting local house.

    The host was charming and informative. The situation was rural and interesting.
    Olena
    ua

    Beoordelingsscore

    10
    2 april 2018
    Beatuful old house with a real fireplace and cozy terrasse for enjoying a sunset. The host is friendly and welcoming.
    Igor
    sk

    Beoordelingsscore

    9,2
    20 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    22 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jaco
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    29 september 2017
    Nothing.
    Accommodating, breakfast and rooms where perfect.
    Jillayne
    us

    Beoordelingsscore

    10
    16 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    David
    lu

    Beoordelingsscore

    8,3
    27 augustus 2017

    You will not be disappointed. Excellent value for money.

    Bedroom didnt have a standalone shower just hand held and the bath was too small to sit comfortably in. Bath towels weren't the best.
    Lovely renovated property. If you are in the area its a great choice. Welcome drink a nice bonus. Very good breakfast.
Beoordelingen worden geladen